A Goon
Just be warned, as long as you bring it up here, it'll be an itch that someone will have to scratch, and instead of ingernails, they might use a cheese grater for wider and more thorough coverage.
- Thor Shenkel
I've been completely hotmail free for 13.955 years.
Modified: August 09 2006.
Hits: 6706768/10458433
User: Anonymous Coward
Time: 0.04 seconds.

Read Message

Maybe it's because they're on Tridus' work server instead of mine..

Author: RStefan01 ()
Date: 2000-02-26 00:00:00

... maybe it's similar to why you couldn't get to this forum at all, except now instead of being denied access to the forum, it's only to the images on the server... that's just my guess though.

On 2/26/00 at 22:06 SM_007 wrote:
>Basically, the mean header image loads along with the buttons like "POST," "INDEX" AND "ADMIN." So does the blue line graphic. However, any images underneath that just plain don't load at all. The square where they should load is present, but that's basically it. Weird.

>SM_007

RStefan01
RStefan01.com

Hooray! I can post here now! YES!!! - SM_007 - 2000-02-26 00:00:00
-yeah the problem seems to be related to the RDNS lookups for some unknown reason. - Tridus - 2000-02-26 00:00:00
--Hm, how come the icons aren't showing up? I can't see the NT, OT or the name tag pics - SM_007 - 2000-02-26 00:00:00
---*shrug* they work fine here. - Tridus - 2000-02-26 00:00:00
----Well, 'tis weird... - SM_007 - 2000-02-26 00:00:00
-----Maybe it's because they're on Tridus' work server instead of mine.. - RStefan01 - 2000-02-26 00:00:00
------thats wacky. - Tridus - 2000-02-27 00:00:00